15 49.0138 8.38624 arrow 0 both 0 4000 1 0 horizontal https://sivgry.dk 300 4000 - 0
theme-sticky-logo-alt

Om mig

Jeg er Siv, en passioneret og nysgerrig kvinde, i start 40´erne . Jeg er mor til to dejlige piger på 13 år og godt gift med deres far, som er filmmand og fotograf og passioneret surfer. Vi er bosat i et dejligt lille hus centralt i Århus. 

Jeg er uddannet sygeplejerske og senere sundhedsplejerske. Jeg har i mange år fordybet mig i den holistiske opfattelse af os mennesker og jeg har specialiseret mig i kvindens menstruationscyklus, som for mig samler krop og sind. 

Jeg er medstifter af CyklusLiv af hvor jeg sammen med Magdalena, som er læge, blandt andet har lavet en online CyklusGuide (- se den her https://cyklusliv.dk/) hvor man har mulighed for at lære hvad ens månedlige cyklus vil fortælle en. Samt få dybdegående viden og information om kvindens menstruationscyklus. 

Jeg arbejder på at oprette og udvikle et fantastisk vidensforum Cyklusskolen, med min cykluskollega Anna Frida. Det bliver et samlingssted for viden og formidling om cyklus i alle aldre. Vores fokus lige nu er at skabe materiale, som kan skabe den bedste overgang fra pige, til pige med en cyklus.

Jeg brænder for at dele “ Ny Cyklusbevidsthed” med verden, og for at kvinder lærer at forstå deres fysiske menstruationscyklus og kende deres krops signaler. For der er meget viden om vores generelle sundhed at hente i kendskaben til vores cyklus. Samt det psykiske aspekt i at leve med den variation af energi og flow der er gennem vores månedlige cyklus. At de lærer hvor meget fred og selvaccept der er forbundet med at leve med deres cyklus. For det er en klar fordel at leve med sin krop og ikke imod den.

Dette er drivkraften i min virksomhed, hvor jeg skriver, afholder workshops, online forløb og 1:1 sessioner og fungerer som rådgiver for både private og professionelle.

Når jeg vejleder og afholder workshops er det om kvindens fysiske og psykiske cyklus, det at lytte til sin krop, stressreducerende livsstil, prævention og generel kvindesundhed.

En lille artikel jeg har skrevet om cyklus.

Klik på billedet nedenfor.

Her er billeder fra da jeg blev filmet til TV om Cyklus.

Se indslaget ved at klikke på linket herunder

https://www.tv2ostjylland.dk/noerderi/noerderi-menstruationscyklus

Du kan også læse mere på min blog. Her kan du læse om dagen, hvor de var forbi for at optage og hvordan jeg oplevede at være med i programmet før, under og efter. http://sivgry.dk/index.php/2021/03/24/min-foerste-optraeden-paa-tv/

Billeder fra min TV optræden om cyklus

En lille og fin artikel i B.T. om at leve efter sin cyklus

https://www.bt.dk/samfund/lad-aldrig-en-sommerkvinde-styre-din-kalender-siv-lever-sit-liv-efter-sin