15 49.0138 8.38624 arrow 0 both 0 4000 1 0 horizontal https://sivgry.dk 300 4000 - 0
theme-sticky-logo-alt

CyklusCirkel

Tilmeld dig på sms 41293637 eller på mail sivgry@gmail.com

Lige nu er der ikke mulighed for at deltage i en CyklusCirkel, da jeg arbejder med andre projekter.

Kontakt mig gerne hvis du ønsker at booke mig til at holde en CyklusCirkel. Jeg holder både for private og for selvstændige. Er feks tilknyttet Dansk Doulainstitut, hvor jeg holder workshop om cyklus på deres hold.

Hvis du tænker 1:1 snak med mig kunne være noget for dig, så skriv endelig og lad os finde ud af om vi to er et match.

Når jeg holder en CyklusCirkel går vi i dybden med den kvindelige menstruationscyklus.

Jeg gennemgår hvad der sker fysisk og hormonelt, da det er baggrunden for at forstå din cyklus. 

Jeg introducerer dig for en model “De fire indre årstider”, som er et fantastisk redskab til at forstå variationen af energi og behov måneden igennem. Vi vil dykke ned i hver af de fire faser, så du lærer hvad der er af muligheder og behov måneden igennem. 

Når du går hjem, vil du være i stand til at lytte til din krop og din cyklus. Du vil vide hvad du skal lytte efter. 

Du vil være på vej til at slippe de ubalancer du måske har. 

Du vil forstå dig selv på en ny måde og stå stærkere som den dejlige kvinde du er. 

Måske du spørg dig selv 

“Hvorfor skal jeg lære mere om min cyklus? Den fungerer da fint!”

“Jeg har en ret regelmæssig cyklus og har bare lidt ondt de første par dage af min menstruation, men ikke noget et par panodiler ikke kan klare, så ja det går jo fint.” 

De ovenstående sætninger  hører jeg rigtig ofte. 

Det her hører jeg også ofte. 

“Jeg aner ikke hvornår min menstruation kommer. Det svinger måned til måned. Ægløsning ved jeg slet ikke om jeg har. 

Jeg er fuldstændig overvældet af smerter under min menstruation. Jeg kan ingenting.”

Eller

“PMS åh det dræner mig. Hver måned har jeg 4-5 dage, hvor jeg er så fyldt med vrede. Det går udover min mand og mine børn. Samtidig føler jeg mig så selvdestruktiv og har så mange tunge og angstfyldte tanker.” 

Det kan være så individuelt hvad du mærker og tænker om din cyklus og hvor meget den umiddelbart fylder for dig. 

Men uanset hvordan din cyklus er, så er der så meget at lære, som kan hjælpe dig. 

Vi er ikke opvokset i en kultur, hvor v har lært at lytte og forstå vores cyklus. Alt for ofte er løsningen ofte hormonprævention når der er ubalancer. En løsning, som dulmer symptomerne, men som ikke får dem til at gå væk. 

Det vi kan lære om os selv ved at lytte til vores cyklus og lytte til vores krop er at skabe balance i vores krop og sind. 

Det lyder måske en smule abstrakt at det kan skabe balance i vores liv og hvad skal man lytte efter?

inden jeg startede med at arbejde med cyklus, havde slet ikke tænkt over hvad min cyklus og krop gerne ville fortælle mig. Jeg havde en rimelig stabil cyklus, ret uproblematisk blødning uden smerter, en smule ondt ved ægløsning, men ellers jo fint nok….

….eller havde jeg? For jo mere jeg dykkede ned i min cyklus, som jeg startede med for snart 6 år siden, jo mere begyndte jeg at se hvordan jeg var påvirket af min cyklus. Hvordan min energi svingede op og ned måneden igennem. Hvordan mit overskud ændrede sig og hvor forskelligt det var om jeg have lyst til at være social eller ej. Der var ikke en uge som var ens måneden igennem. Det var en kæmpe øjenåbner for mig og det hjalp mig helt enormt at begynde at leve efter det jeg mærkede jeg havde brug for på forskellige tidspunkter af min cyklus. 

Det gav mig meget mere energi og overskud. Det gav mig en ro og en stor selvaccept. Det gav mig en helt ny forståelse for mig selv. 

De udsving der er måneden igennem kan man godt overse og hvorfor er det så overhovedet vigtigt at have fokus på dem tænker du måske? 

Det er det fordi du vil opleve en helt ny accept af dig selv og fordi du vil stoppe med at blive revet med af dine følelser. 

Du vil ikke være vred på dig selv over at du ingen energi har de første dage under din menstruation. Du vil ikke slå dig selv oveni hovedet over al den vrede du oplever under din PMS. Du vil kunne være omsorgsfuld overfor dig selv hele måneden igennem og du vil begynde at leve efter det DU har brug for. 

Min baggrund for at brede budskabet om den kvindelige cyklus ud er at jeg er uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske og har arbejdet intenst med alle facetter af den kvindelige cyklus de sidste 6 år. Både udfra den traditionelle tilgang og den holistiske tilgang. 

Det praktiske:

Prisen er 444kr.

Jeg serverer lækre snacks og the.

Afholdte CyklusCirkler

Århus

Lørdag den 28 aug. FULDT BOOKET.

Lørdag d. 11 sep. FULDT BOOKET

Lørdag d. 25 sep. FULDT BOOKET

KBH

Lørdag d. 15 maj. FULDT BOOKET.

Lørdag d. 9 okt. FULDT BOOKET.